Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 1,8 dl hakket løk
  • 520 g poteter, skjært i 1,5 cm kuber
  • 480 ml grønnsaksbuljong
  • maiskorn av 3 ferska maiskolber ELLER 7 dl fryste maiskorn
  • 1,2 dl melk
  • Salt og pepper, etter smak
  • Fersk hakket persille

Fremgangsmåte

  1. Fres løken i smør i middels varme til den blir myk, cirka 5 min. Legg i potetene, buljong og 2,5 dl maiskorn. Kok under lokk til potetene er myk i 15-20 minutter.
  2. Ha blandingen i kannen og tilsett melken, fest lokket.
  3. Velg hastighet 1.
  4. Start maskinen og øk hastigheten sakte til 7.
  5. Miks i 10 – 15 sek.
  6. Hell  suppen tilbake i pannen og varm på lav varme. Rør i resterende maiskorn og krydre med salt og pepper etter smak. Ha persillen på som garnityr tilslutt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *