Ingredienser

  • 720 ml grønnsaksbuljong
  • 3,5 dl (360 g) konserverte, avrente svarte bønner (spar ca 1 dl  )
  • 3,5 dl (360 g) konserverte, avrente og skylte kikerter (spar ca 1 dl )
  • 1,2 dl (80 g) hakket løk
  • 3 hvitløkfedd, ristet
  • 3 ss(45ml) limesaft
  • 1 (10 g) jalapeño, uten frø
  • 1 ts malt spiskummin
  • ¼ ts salt
  • 1 krm malt pepper
  • 0,6 dl grov hakket rødpaprika
  • 0,6 dl grov hakket gul paprika
  • 0,6 dl hakket vårløk, garnityr

Fremgangsmåte

  1. Ha buljong, bønner, kikerter, løk, hvitløk, limesaft, jalapeño og krydder i kannen i den rekkefølgen, og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1.
  3. Start maskinen og øk hastigheten til 10, deretter til full effekt (High). Har du maskin med suppeprogram kan du bruke dette.
  4. Bland i 6-7 min eller til røyk kommer ut gjennom luken i lokket.
  5. Senk hastigheten til 4 og åpne luken på lokket. Tilsett paprika og resten av bønnene og kikertene igjennom luken.
  6. Bland i ytterligere 10 sekunder. Server straks.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *