Skal du ha gjester på besøk er denne dippen perfekt å servere som en forrett med grønnsaker til.

 

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd, skrelt
  • 170 g (¾ kopp) gresk yoghurt
  • 2 spiseskjeer majones
  • ¼ teskje malt svart pepper
  • 100 g fetaost
  • 1 spiseskje hakket fersk dill, pluss litt til garnityr
  • 1 spiseskje fersk mynteblader, pluss litt til garnityr

 

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene i Vitamix-kannen i den rekkefølge som er oppført og fest lokket.
  2. Velg hastighet 1, start maskinen, og øk hastigheten sakte til  5.
  3. Bland i 30 til 45 sekunder. Når du blander, fjern lokkpluggen og bruk tamperen for å trykke ingrediensene ned mot bladene(dippen skal bli svakt grønn og fortsatt ha et snev av tekstur).

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *