Ananas balanserer denne karriretten helt perfekt. Tilsett dine favoritt grønnsaker og server.
Mengde: 4 porsjoner
Tid: 35 min
Ingredienser
- 400 ml (1 ½ kopp) kokosmelk
- 1 teskje fersk ingefærrot
- 1 hvitløksfedd, skrelt
- 400 g (2 kopper) ananas
- 1 ts garam masala
- 2 ts karri pulver
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 200 g (7 gram) reker (rå)
- 200 g (2 kopper) frosne erter, opptint
- 100 g (⅔ kopp) vårløk
- 1 ts maisstivelse
- 4 spiseskjeer vann
- 300 g (1½ kopp) basmati ris, tilberedt
Fremgangsmåte
- Ha kokosmelk, ingefær, hvitløk, ananas, garam masala og karri pulver i kannen i den rekkefølgen og sikre lokket.
- Velg hastighet 1 eller puré-programmet. Start maskinen, øk sakte til høyeste hastighet, og bland i 45 sekunder; eller start maskinen og la puré-programmet fullføre.
- I en stor stekepanne, varm vegetabilsk olje på høy varme og legg i reker. Stek reker tre fjerdedeler av veien gjennom, og legg til erter, vårløk og den blandede sausen. Kok i 15-20 minutter.
- Bland maisstivelse med vann og rør i sausen.
- Kok i ytterligere 5 minutter.
- Server over basmati ris.