Tortellini med Brokkolipesto

IngredienserTortellinia parsakaalipestolla

  •  450 g brokkolibuketter
  • 2,25 dl fersk persille
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss ristede pinje kjerner
  • 20 g parmesanost
  • 450 g tortellini med ostefyll

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann i en stor panne, legg i brokkoli og la koke i 2-4 minutter.
  2. Legg så over på en tallerken og la avkjøles litt.
  3. Ha olje, pinje kjerner, persille og brokkoli i kannen.
  4. Velg hastighet 1.
  5. Start maskinen og øk til hastighet 8.
  6. Miks i 30 sekunder. Bruk tamperen underveis for å hjelpe ingrediensene ned i bladene.
  7. Kok tortellini etter bruksanvisningen på pakken. Spar 1,8 dl av tortellinivannet, dette skal blandes med brokkolipestoen.
  8. Bland så tortellini og pestoen sammen og topp med litt pinje kjerner.