Ingredienser
- 2,5 dl byggryn, kokt og avkjølt
- 2 ss pinje kjerner, ristet
- 1,2 dl + 2 ss olivenolje
- 1,2 dl (70 g) tørkede solbær
- 1 ss sjalottløk, hakket
- 175 g grønnkål (uten stilk), revet i deler
- 1 ss sitron
Fremgangsmåte
- Ha 2 ss olivenolje i en liten panne. Legg i solbær og sjalottløk, stek så på middels varme, under omrøring til løken har fått en gyllenbrun farge (ca 3 min). Bland så i byggryn og pinje kejrner.
- Legg grønnkål og sitronjuice i kannen etter den rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 4.
- Start og steng maskinen 8-10 ganger for å hakke kålen, bruk tamperen ved behov for å få alt ned i bladene.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk langsomt til hastighet 8.
- Åpne luken på lokket og la en tynn stråle olivenolje renne ned i blandingen og ta på pluggen igjen.
- Miks i 15 sek eller til ønsket konsistens.
- Bland alt sammen med kornblandingen og server.
Related Posts