Ingredienser
- 5 eggeguler
- 2 ss sitronjuice
- 1 ss limejuice
- 1,5 ts malte sennepsfrø
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts salt
- 1/4 ts malt svart pepper
- 2,5 dl rapsolje
- 6 stk grillede maiskolber
- 45 g (4 ss) queso fresco ost
Fremgangsmåte
- Ha eggeguler, sitronjuice, limejuice, sennepsfrø, hvitløksfedd, salt og pepper i kannen – sikre lokket.
- Velg hastighet 1. Start maskinen og øk langsomt til hastighet 5. Miks i 10 sekunder.
- Senk hastigheten til 3, ta bort luken på lokket. Hell raps oljen i en tynn stråle igjennom luken og fest lokket igjen.
- Øk langsomt til høyeste hastighet og miks til alt er blandet godt sammen.
- Pensle så majonesen på de grillede maiskolbene og strø over osten.