Mexikanske maiskolber med hjemmelaget majones

Ingredienser

  • 5 eggeguler
  • 2 ss sitronjuice
  • 1 ss limejuice
  • 1,5 ts malte sennepsfrø
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts malt svart pepper
  • 2,5 dl rapsolje
  • 6 stk grillede maiskolber
  • 45 g (4 ss) queso fresco ost

Fremgangsmåte

  1. Ha eggeguler, sitronjuice, limejuice, sennepsfrø, hvitløksfedd, salt og pepper i kannen – sikre lokket.
  2. Velg hastighet 1. Start maskinen og øk langsomt til hastighet 5. Miks i 10 sekunder.
  3. Senk hastigheten til 3, ta bort luken på lokket. Hell raps oljen i en tynn stråle igjennom luken og fest lokket igjen.
  4. Øk langsomt til høyeste hastighet og miks til alt er blandet godt sammen.
  5. Pensle så majonesen på de grillede maiskolbene og strø over osten.