Squashpasta med Pomodorosaus

Ingredienser

  • Squash
  • 3 store tomater
  • 0,5 dl pulver fra soltørkede tomater
  • 1,5 ss hakket løk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss fersk basilikum,hakket
  • 1,5 ts fersk oregano
  • 1 hvitløksfedd
  • 1/4 ts salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 1 klype kajennepepper

Fremgangsmåte

  1. Lag spaghetti av squash med hjelp av en grønnsaksspiral.
  2. Legg 1,5 tomater + resten av ingrediensene i kannen og fest lokket.
  3. Velg hastighet 8.
  4. Start og steng maskinen sakte noen ganger (pulse). Skrap ned det som setter seg på sidene i mellom pulsene.
  5. Ta av lokket og legg i resten av tomatene, fest lokket.
  6. Velg hastighet 5.
  7. Start og steng maskinen 1-3 ganger til konsistensen blir kremet.
  8. La sausen stå å hvile i ca 10 minutter slik den tykner før servering.
  9. Server squahpastaen med en generøs mengde Pomodorosaus.

Ha eventuelle rester i et lufttett glass og oppbevar i kjøleskapet i inntil 3 dager.