Ingredienser
- Squash
- 3 store tomater
- 0,5 dl pulver fra soltørkede tomater
- 1,5 ss hakket løk
- 1 ss olivenolje
- 1 ss fersk basilikum,hakket
- 1,5 ts fersk oregano
- 1 hvitløksfedd
- 1/4 ts salt
- 1 klype malt svart pepper
- 1 klype kajennepepper
Fremgangsmåte
- Lag spaghetti av squash med hjelp av en grønnsaksspiral.
- Legg 1,5 tomater + resten av ingrediensene i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 8.
- Start og steng maskinen sakte noen ganger (pulse). Skrap ned det som setter seg på sidene i mellom pulsene.
- Ta av lokket og legg i resten av tomatene, fest lokket.
- Velg hastighet 5.
- Start og steng maskinen 1-3 ganger til konsistensen blir kremet.
- La sausen stå å hvile i ca 10 minutter slik den tykner før servering.
- Server squahpastaen med en generøs mengde Pomodorosaus.
Ha eventuelle rester i et lufttett glass og oppbevar i kjøleskapet i inntil 3 dager.