Eplene
- 2 ss (30 g) smør
- 3 epler, uten kjerne
- ¼ kopp (50 g) perlesukker
- ½ ts kanel
- ¼ ts muskatnøtt
- Sett ovnen på 200°. Smør en ildfast form.
- Stek eplene i smør med sukker, kanel og muskatnøtt.
- Ha alt i den ildfaste formen og sett til siden.
Pannekake
- 3 egg
- 1,2 dl hvetemel
- 1,2 dl lettmelk eller soyamelk
- 1 ss fløte eller naturell yoghurt
- ½ ts salt
- 1 tskvaniljepulver
- Legg alle ingrediensene i kannen etter rekkefølgen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk sakte til hastighet 10 og deretter til full hastighet (High).
- Miks i 30 sek. Slå av maskinen.
- Hell røren over eplene. Stekes i ovnen i ca 20 min.
- Topp med perlesukker og server.