Ingredienser
- 3,5 dl havregryn
- 1,2 dl fullkornsmel
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 1/2 ts salt
- 1,8 dl (165 g) brunt sukker
- 60 g smør
- 2 egg
- 3,5 dl melk
- 150 g fryste søte kirsebær
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180°C. Smør lett en 23 cm x 23 cm ildfast form med smør eller olje.
- Bland havregryn, mel, bakepulver, kanel og salt sammen i en bolle og sett til siden.
- Legg sukker, smør, egg og melk i kannen og fest lokket.
- Velg hastighet 1.
- Start maskinen og øk sakte hastigheten til 10 og deretter til maks hastighet (High).
- Miks i 30 sek. Slå så av maskinen.
- Bland så de to blandingene godt sammen. Tilsett kirsebærene.
- Hell blandingen i formen.
- Stekes i 25-30 min eller til den blir lett gyllenbrun. Avkjøles.