Krabbe- og paprikasuppe

Ingredienser

  • 0,6 dl hakket løk
  • 1 ss olivenolje
  • 2,25 dl kyllingbuljong
  • 2,25 dl matfløte blandet med 1 ss hvetemel
  • 3 st store røde paprika (ca 500 g) ovnsbakt
  • 270 g krabbekjøtt
  • 1 ss presset sitron
  • 1 klype cayennepepper
  • 1/4 tsk salt

Fremgangsmåte

1. Brun løken i olivenolje

2. Legg løken i kannen sammen med buljong, matfløte og hvetemel, paprika, sitronjuice og cayennepepper.

3. Velg hastighet 1.

4. Start maskinen og øk langsomt til hastighet 10, så til maks effekt (high).

5. Blend i ca 6minutter eller til du ser det røyker utav kannen. Smak til med salt.

6. Senk hastigheten til 2, åpne luken på toppen av lokket og ha i krabbekjøttet. Slå så av maskinen og server straks, gjerne med godt brød til og et glass vin.